Ni vill!

Ni vill att jag ska vara tyst!
Ni vill att jag ska vara mindre attraktiv för att mina ord ska vara mer trovärdiga och meningsfulla!
Ni vägrar att se mitt intellekt! För Er är jag en kvinna vars utseende inte passar de tunga ord som jag yttrar!

Ni har anti- rasistiska grupper som försvarar invandrare. Men när en invandrare sticker ut, blir HEN kallad för rasist, av dessa anti- rasistiska grupper!
Ni har feminister som gärna diskuterar vikten av att säga HEN för att bekämpa könsegregation. Men när jag talar om hedersförtrycket så tycker ni att detta är ett rasistiskt påfund!
Ni skakar på huvudet av missnöje och kallar Jimmy Åkesson för Sveriges västa rasist. Men de politiker som talar så fint om det toleranta Sverige, men agerar intolerant, jublar ni åt!

Ni talar som experter om utsatta förorter även fast ni inte bor där. Men när en förortsboende invandrare skildrar verkligheten, tror ni inte på vad han eller hon berättar!

Ni stöttar gärna halvnakna kvinnor som beger sig i en moské. Jo, det är ju så kvinnorna befäster sin befrielse och makten över sin kropp. Men en intelligent muslimsk feminist med plockade ögonbryn tittar ni snett på!

Ni kritiserar gärna Er kultur och er religion, men när JAG gör det får en rasistisk stämpel!
Det bästa som jag har tagit från min kultur är att vara uppriktig och det sämsta som jag har mött i er är den paradoxala inställningen i strävan efter att vara lagom kritisk, lagom klok, lagom ärlig, men aldrig lagom rättvis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar